Fastlavn 2012.

Et par hundrede børn og voksne fejrede søndag fastelavn på Genbrugspladsen under fineste februar-sol. Små piger i pink tyl-skørter med matchende fjervinger, pap-kasse-robotter, en tyk pingvin, en læge i hvid kittel og selveste Fidel Castro - alle slog de katten af tønden, da Kulturgruppen Søndag 19. februar kl. 13-15 havde inviteret til Fastelavn på Genbrugspladsen.

DSCN3839

 

Det var som altid til denne mærkedag lidt koldt om næsen selvom vejrguderne havde sørget for blå himmel.

Traditionen tro havde rigtig mange på forhånd købt billet til slikpose, fastelavnsbolle og kakao. Men der blev også ristet en hel del pølser og brød ved den store grill, som sammen med et par bålsteder var eneste varmekilde ud over de svage solstråler.

Efter at have banket de fire tønder ned, var der var fine præmier til alle kattedronninger og -konger samt til den bedst udklædte pige og dreng.  Og hvem ville ikke gerne vinde gavekort til Ballerupcentret, eller en guidet tour på Toms Chokoladefabrik med alt, hvad dertil hører…

Efter et par timer, da alle igen havde forladt Genbrugspladsen, kunne Fastelavnsgruppen pakke sammen med en god tro på, at det efter alt at dømme bliver: "Same procedure next year…"